Страхова невроза се лекува безопасно с хомеопатия

Хомеопатията е безопасен и умерен начин за лечение на страхова невроза, предлагайки ни средство за решаване на проблема с фобиите и всякакъв вид тревожни състояния.

Хомеопатията се настройва деликатно към симптомите на всеки отделен пациент.

Хомеопатичното лечение се базира на един основен принцип: болестта не атакува тялото, а по-скоро човек е болен, защото тялото му е загубило способността да се лекува само.

Самюел Ханеман, немски лекар през началото на 19 век, смята, че всяко вещество, което причинява симптоми, подобни на специфична болест, вероятно стимулира имунната система на организма и той може да се справи с това състояние като се излекува сам.

Ханеман проповядвал идеята, че колкото по-малък потенциал има използваното лекарство, толкова по-лесно то се усвоява от болното тяло, което би отхвърлило по-висока доза.

Веществата, от които се приготвят хомеопатичните лекарства, в повечето случаи биха били изключително отровни, ако се приемат в минимални количества.

хомеопатия-страхова-невроза
Хомеопатията се настройва деликатно към симптомите на страхова невроза
В разредения вид, в който хомеопатичните лекарства се приемат, те са абсолютно безопасни.

Хомеопатията лекува не само конкретна болест, а целия организъм.

Добре е, преди да предприемете лечение на страхова невроза с хомеопатия, да се консултирате със специалист в тази област.

Да му споделите цялата история на заболяването и прилаганото до този момент лечение.

Споделете:

Изпратете коментар