Лечениено на страховата невроза с билки – “мисия възможна”

Страхова невроза се лекува само с билки и това е научно доказано. Потвърждава го и психологът от видеото по-долу.

Прието е лечението на страхова невроза да се извършва по три начина: терапевтичен, медикаментозен и с билки, обясняват лекарите. Ще го намерите и в учебниците.

Терапевтичният метод

Терапевтичният метод общо взето се свежда до разговори с пациента, които целят да го убедят, че няма от какво да се страхува, няма от какво и да се притеснява. Както се досещате, самите пациенти биха имали много против това, някой да им разказва колко неоснователни са техните страхове. Иначе не биха имали страхова невроза.

Медикаментозният начин

Вторият, медикаментозният начин пък се състои в приемането на лекарства, най-често хапчета, които трябва да повлияят пряко или косвено върху психиката на пациента, като по химичен път да постигнат това, което терапията не е успяла да постигне.

Знайно е, че лекарствата едно оправят, а десет други неща развалят, така че приемът на химия срещу страхова невроза е вариант, към който по възможност е по-добре да не прибягвате.

Билковите средства

Третият вариант – билките, както стана ясно по-горе, е най-добрият, защото той щади организма и самочувствието на пациентите.

Страхова невроза
Страхова невроза, моля помогнете

Досега по нашите географски ширини най-доброто, което е познато, това са билките от комбинацията Демир бозан.

Старо и изпитано средство, помогнало на хиляди хора.

Отзиви на някои от тях, както и на специалисти по въпроса можете да прочетете тук: Лечение на страхова невроза с билки.

Билките имат страшно много предимства. Евтини са и много ефективни.

strahova-nevroza-psiholog
Психологът Гергана Вълева.

Ще се сблъскате с няколко вида билки на пазара, но най-добрите от тях са в билковата комбинация Демир Бозан, твърди психологът Гергана Вълева.

Билките стават все по-известни за хората, които страдат от страхова невроза, поради факта, че лекарствата, които лекарят ще ви предпише не само имат страшно много странични ефекти, но и са доста по-скъпи, казва психоложката.

Изслушайте видеото, което записахме с нейно участие, и ще се убедите сами:

Споделете:

Изпратете коментар