Как да лекуваме страхова невроза?

страхова-невроза-лечение

Страховата невроза можем да лекуваме с медикаменти, но имат странични действия

Страховата невроза можем да лекуваме по доста начини: с медикаменти, които имат странични действия, с досадните срещи с психотерапевта или с билки. Изборът оставяме за вас.

Билковите препарати са евтини и лесно достъпни. В повечето случаи тяхното приемане не крие рискове.

Може би, основното предимство на билките пред лекарствата на традиционната медицина е, че не ставате зависим от фармацевтичните продукти, какъвто е случаят с антидепресантите и другите подобни вещества, които се използват за лекуване на страхова невроза. И не само това – тези лекарства имат много кратковременни странични действия, а в някои случаи и доста продължителни действия.

билки-страхова-невроза

Билковото лечение при страхова невроза е много по-подходящо

Друго предимство на използването на билки за лекуване на страхова невроза е, че заедно с лекуването, вие се наслаждавате на чувството за надмощие, като знаете елементите и съставките на продукта, който използвате.

През последните десетилетия непрекъснато се увеличава броят на хората, които използват алтерантивни форми за лекуване на страхова невроза. Но не бива да отхвърляме изцяло традиционното лечение, има случаи, когато то не може да бъде заменено с билки или друг вид алтернативно лечение.

Ако все пак сте решили да се лекувате с билки, консултирайте се със специалист в тази област. Понякога билките при определени хора и състояния не бива да се приемат. Например Вратигата и Кочата билка са абсолютно противопоказани при бременни жени.

Един коментар по “Как да лекуваме страхова невроза?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *