Как да лекуваме страхова невроза?

Страховата невроза можем да лекуваме по доста начини: с медикаменти, които имат странични действия, с досадните срещи с психотерапевта или с билки. Изборът оставяме за вас.

Билковите препарати са евтини и лесно достъпни.

В повечето случаи тяхното приемане не крие рискове.

Може би основното предимство на билките пред лекарствата на традиционната медицина е, че не ставате зависим от фармацевтичните продукти, какъвто е случаят с антидепресантите и другите подобни вещества, които се използват за лекуване на страхова невроза.

страхова-невроза-лечениеИ не само това – тези лекарства имат много кратковременни странични действия, а в някои случаи и доста продължителни действия.

Друго предимство на използването на билки за лекуване на страхова невроза е, че заедно с лекуването, вие се наслаждавате на чувството за надмощие, като знаете елементите и съставките на продукта, който използвате.

През последните десетилетия непрекъснато се увеличава броят на хората, които използват алтерантивни форми за лекуване на страхова невроза.

билки-страхова-невроза
Билковото лечение при страхова невроза е много по-подходящо

Но не бива да отхвърляме изцяло традиционното лечение, има случаи, когато то не може да бъде заменено с билки или друг вид алтернативно лечение.

Ако все пак сте решили да се лекувате с билки, консултирайте се със специалист в тази област.

Понякога билките при определени хора и състояния не бива да се приемат. Например Вратигата и Кочата билка са абсолютно противопоказани при бременни жени.

Споделете:

One Response to "Как да лекуваме страхова невроза?"

Изпратете коментар