Защо лекарят ви няма да ви предложи билки за страховата невроза?

С цялото ми уважение към лекарското съсловие, смея да кажа, че те не знаят много за билките и използването им при лечение на страхова невроза.

Те просто не са обучавани за това.

Освен това, лекарите ежедневно са преследвани от свои колеги, дистрибутори на големи фармацевтични компании, които предлагат разнообразие от по-нови и по-скъпи лекарства.

Повечето от тези компании предоставят и безплатни мостри от лекарствата, затова не е странно, че лекарите ни предписват именно техните лекарства.

Не е в техен интерес билките за лечение на страхова невроза да изместят традиционното медикаментозно лечение.

За съжаление, не само лекарите, а и повечето хора считат билките за страхова невроза за второстепенно решение на сериозните симптоми на страхова невроза.

Това е така, защото за предимствата на билковите медикаменти не се “тръби” така, както се рекламират по всички медии стандартните лекарства. Защо? Отговорът е много прост – защото в тях няма много печалби, както от фармацевтичната индустрия.

Срамота е! Толкова много хора, които страдат, могат да се облагодетелстват от билките за страхова невроза.

Например, когато попитам някой, защо не потърси билки за страхова невроза вместо лекарства, обикновено получавам отговори от сорта:

страхова-невроза
Билките, използвани за лечение на страхова невроза не водят до пристрастяване

“По-добре да опитам билки за страховата невроза, когато не съм на работа, а ползвам отпуска” или “Мога ли да си ги купя от кварталната аптека?”, „Билките не са ли само за бабите и дядовците?”, “Сигурно трябва да ги пия с години, докато започнат да действат?”, и т.н.

Истината е, че ако имате проблеми, билките за страхова невроза не са по-малко ефективни от лекарствата, които лекарят ще ви предпише, а дори са без или с по-малко странични действия.

И не само това, билките, използвани за лечение на страхова невроза не водят до пристрастяване.

Споделете:

Изпратете коментар