9 билки за страхова невроза, които трябва да използваме

Билки за страхова невроза, които наистина действат. Вижте списък и описание на всяка от тях!

Един от въпросите, който всеки засегнат от тази болест трябва да си зададе е “Как билките лекуват страхова невроза?”.

Редица изследвания показват, че използването на билки при страхова невроза, които съдържат натурални вещества, въздействащи на мозъка и сърцето, в традиционната медицина са създадени по химически начин и участват в състава на алтернативните лекарствените продукти.

Тук ще ви изброим някои билки при страхова невроза, които действително съдържат вещества, които влияят на болестта:

Демир бозан – това е универсалното средство, представляващо билки за страхова невроза (проследете линка за подробности), което си го купуваш, пиеш по три пъти на ден и не се занимаваш повече.

На сайта, към който даваме линк, ще намерите много отзиви на хора, на които тези билки са помогнали срещу страховата невроза.

Кава кава (полинезийски пипер) – страшно мощна билка, която е прочута най-вече като ускорител на метаболизма и помощник в горенето на мазнините.

Но дори и малко невнимание по отношение на приетото количество Кава кава може да ви коства сериозни здравословни проблеми;

Женшен – универсалните му предимства го правят приложим при почти всички болестни състояния. Изключително полезен е и при преумора и свръхнатовареност. Много добра черта е, че спира процесите на стареене в организма.

Значително подобрява общото състояние, като намалява депресията, стреса, стимулира сърцето и мозъка, главоболието, подобрява дишането на клетките и състава на кръвта, стабилизира сърдечния ритъм и сърдечните съкращения;

Валериана – една от много познати билки при страхова невроза.

Прилага се при неврози, епилепсия, болезнена менструация, виене на свят в критическа възраст и др. Много добре се справя с потискането на възбудимостта на централната нервна система, като засилва действието на сънотворните средства.

Друга положителна черта е, че намалява гърчовите пристъпи у заболелия. Билката води до отслабване спазмите на гладката мускулатура и регулирането дейността на сърцето;

Ашваганда;

Билки при страхова невроза
Билки при страхова невроза

Маточина – билката се използва главно за лечение на депресия, висока температура, безсъние, бронхит, астма, менструални проблеми, тревожност,високо кръвно налягане, шок, световъртеж, кожни екземи, мигрена,подагра, при ужилвания от насекоми или ухапвания от змия и др;

Лайка;

Коча трева – успокоява нервната система. Благоприятства за преодоляването на чувството на тревожност и безсъние.

Получава се облекчаване върху храносмилателната система;

Катушка (Bugleweed ).

Споделете:

One Response to "9 билки за страхова невроза, които трябва да използваме"

  1. Ирена Кънева · Edit

    Здравейте! Баща ми има страхова невроза и пие много силни хапчета ,от които е постоянно замаян и не се чувства добре.Все повече чета, че с билки може да се заменят тези хапчета, но никаде не пише в каква комбинация и доза трябва да се приемат.Моля Ви ако знаете някои рецепти да ми пишете на имейл irena_kuneva@abv.bg Благодаря предварително.

Изпратете коментар